Artiest

Johannes Rypma

  1. Artiestenchevron right
  2. Johannes Rypma
De Friese Johannes Rypma behaalt met grote meerderheid de finale van The Voice Of Holland 2012 in het team van Nick & Simon. Hij wordt tweede achter Leona Phillipo in de talentenjacht. Zijn coaches noemen hem de Nederlandse Billy Idol. De eerste single is 'Play Me' en de tweede single 'My Heart Don’t Wanna Let Go'. Allebei afkomstig van zijn debuutalbum Play Me.

Eerste deel Play Me

Het albumPlay Meverschijnt op 14 juni 2013 en bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte van het album bevat naast zijn twee singles 'Play Me' en 'Don't Wanna Let Go' ook de door Syb van der Ploeg geschreven Friese versie van ‘Play Me’: 'In libben yn'e Rock & Roll'. Verder bevat het een bijdrage van Fluitsma & Van Tijn 'Let's Make A Memory' en heeft de zanger een eigen versie van de Billy Idol-song ‘Rebel Yell’ toegevoegd.

Tweede deel Play Me

Het tweede gedeelte van zijn debuutalbum bevat covers uit de live shows van The Voice Of Holland waaronder  de top 5-hit ‘When The Lady Smiles’, het Bryan Adams nummer ‘Summer of 69’, ‘How You Remind Me’ (Nickelback) en ‘Sex On Fire’ (Kings of Leon).