Artiest

Migos

  1. Artiestenchevron right
  2. Migos
De mannen van Migos zijn hot! Met ‘Bad And Boujee’ hadden ze dé hit van 2017 en alles wat daarop volgde werd een instant succes.

Migos?!

Migos is een rapgroep uit Atlanta, Georgia. Migos is een drietal familieleden die bestaat uit Quavo (Quavious Marshall), Takoff (Kirshnik Ball) en Offset (Kiari Cephus). 

Migos is vooral bekend om hun hit 'Versace'. Een track die nog bekender werd nadat Drake er een eigen versie van uitbracht. Ondanks het succes van ‘Versace’ was dit niet hun eerst uitgebrachte nummer. Dat was 'Bando', afkomstig van het album 'YRN'.(Yung Rich Nation)

Na het succes van ‘Versace’ in 2013, kwamen er nog meer hitsingles uit van Migos zoals 'Fight Night', 'Look At My Dab' en hun laatste hit 'Bad And Boujee'. Het album Yung Rich Nation werd uitgebracht in 2015 onder de labels Quality Control Music en 300 Entertainment.  

Migos mag met de eer strijken voor de beroemde ‘Dab’. Zoals ze zelf in ‘Look At My Dab’ zeggen “People think it's just a dance, dabbin is a way of fashion”. 

CULTURE & CULTURE II

De opvolger van Yung Rich Nation genaamd Culture, kwam op 27 januari 2017 uit.  De eerst uitgebrachte single 'Bad and Boujee' ft Lil Uzi Vert gaat als een trein en is de eerste nummer 1 hit in de Billboard Hot 100 van Migos. Met Culture brak Migos door tot de mainstream. 

Op 26 januari 2018 kwam Culture II uit, het derde album van Migos. Op het album zijn onder andere Gucci Mane, Travis Scott, Ty Dolla $ign, Big Sean en Drake te horen.

Nummers van Migos