Artiest

Povo

  1. Artiestenchevron right
  2. Povo
Vanuit Denemarken klimt Povo omhoog naar het internationale nieuwe jazzcircuit. Hun tweede album: "The Yellow Of The Sun In You", is een gezongen jazzfeest met de legendarische zanger Andy Bey op vier nummers. Andere zang wordt geleverd door Saidah Baba Talilbah en Temu Bacot.

Producersduo met ingevlogen zangers

Povo is een collectief dat woont en werkt in Kopenhagen zij veroverden een plaats in de moderne jazzwereld met hun CD bij het Zweedse Raw Fusion label in het allereerste begin van de nieuwe eeuw. Hun debuut: "We Are Povo", landde goed in de clubs en bij het kritsche jazzpubliek. De tweede release op het hippe Ricky Tick-label toont een dieper dimensie van het geluidspalet van Lars Vissing en A-P Andreasen.

Andy Bey

Een hele grote onbekende held van de zang. Andy Bey is geboren in New Ark en zong al jazz toen hij 8 jaar was. a commanding interpreter of lyrics who has a breed vocaal vermogen en een grote, rijke volle stem. Bey heeft een kleine schare fans, die bij hem zweren; desondanks is hij niet half zo beroemd als hij zou horen te zijn.

Saidah Baba Tallibah

Saidah Baba Talibah, zanger, danser, actrice, schrijver en artiest, ontwikkelde haar aanleg voor het podium al voordat ze geboren was, in de buik van haar moeder, de bekende zangeres, Salome Bey.

Temu Bacot

Temu werd geboren in de kunst. Zijn moeder is danse- en zangeres singer. Zijn vader is zanger en danser. Hij kon al zingen voor hij kon praten. Hij leerde percussie en toetsenspel toen hij 5 was. Drums en bas kort daarna. Toen hij 14 was werd hij verliefd en schreef zijn eerste liefdeslied en is nooit meer opgehouden.