Artiest

Lindstrom And Christabelle

  1. Artiestenchevron right
  2. Lindstrom And Christabelle
Het duo Lindstrøm & Christabelle bestaat uit Hans-Peter Lindstrøm en Christabelle Sandoo. Los van elkaar werken ze al een tijdje in de muziek als ze begin 2010 gezamenlijk het album Real Life Is No Cool uitbrengen.

In de eerste maand van 2010 brengen de Noorse Hans-Peter Lindstrøm en Christabelle Silje Isabelle Birgitta Sandoo gezamenlijk het album Real Life Is No Cool uit, maar daarvoor hebben ze solo al een carrière opgebouwd, vooral in hun thuisland.

Lindstrøm

Hans-Peter Lindstrøm (1973) is een DJ en producer uit Noorwegen die in zijn thuisland zijn sporen wel heeft verdiend. Vanaf 2003 brengt hij onder de naam Lindstrøm bergen CD's, EP's en remixen uit. In 2008 brengt hij zijn eerste officiële solo-album, Where You Go I Go Too, uit die in Noorwegen goede recensies krijgt.

Christabelle

Christabelle Silje Isabelle Birgitta Sandoo (1981) groeit op omringd door muziek. Haar vader is all-round muzikant en muziekleraar, haar moeder is zangeres en haar broer drumt. In eerste instantie werkt ze samen met bekende producers uit Noorwegen. Dat beviel haar niks, want ze kon zich niet vasthouden aan haar roots en wilde minder commerciële muziek maken.

Lindstrøm & Christabelle

De vrijheid die Christabelle wilde vond ze wel bij Lindstrøm. Bij haar mocht ze improviseren en kreeg ze veel meer de ruimte om zichzelf te laten zien. De producer noemt hun samenwerking 'gestructureerde chaos', waarbij ze allebei een van deze twee woorden vertegenwoordigen. In januari 2010 rolt uit deze samenwerking het album Real Life Is No Cool, een mix tussen dance, folk, psychedelische muziek, electro en zelfs disco.

Nummers van Lindstrom And Christabelle