Artiest

Stillmode

  1. Artiestenchevron right
  2. Stillmode
De band uit Gorinchem is ontstaan uit de in 2007 opgerichte pop/rockformatie KinKobra. In 2016 is hun 'Crazy Like No Other' uitgeroepen tot Top Song op NPO Radio 2.

KinKobra naar Stillmode

De band Stillmode ontstaat in 2007, onder de naam KinKobra, maar ondergaat jaren later een naamsverandering. Onder de naam Stillmode wordt de band gecontracteerd door producer Arno Krabman.De band verzorgden eerder voorprogramma’s voor onder meer The Pretty Reckless, Anathema en Triggerfinger en speelden in uitverkochte zalen als de Oosterpoort, 013 en Melkweg, maar ook op het Sziget festival.

De band bestaat uit de mannen Pascal Molenaar, Kevin Tsie, Patrick Goetjaer, Nick Hol en Erik Sterk. "Uit de cocon die KinKobra was, verrijst nu de vlinder Stillmode." Op die poëtische manier verwoordt zanger Pascal het ontstaan van zijn nieuwe band. Het is een nieuwe start voor de mannen. Ze schrijven de single 'Outside World' samen met topproducer Arno Krabman (Within Temptation, Waylon, Niels Geusebroek). In 2016 brengen de mannen de single 'Crazy Like No Other' uit wat tevens wordt uitgeroepen tot Top Song op NPO Radio 2. Foto: Bart van der Putten fotografie

Nummers van Stillmode