Artiest

Ivar

  1. Artiestenchevron right
  2. Ivar
Ivar speelt al sinds jong af aan gitaar en brengt na een kort Idols-avontuur zijn eerste single ‘Am I Lost’ uit. Na nog een talentenjacht, dit keer The Voice, en een boyband komt hij in september 2013 met single ‘Dansen In Mijn Hoofd’.

Idols, boyband en Key Largo

Ivar Oosterloo speelt als 12-jarige in zijn eerste bandje. Hij doet in 2007 mee met Idols en schopt het tot de theaterrondes. Hij maakt daarna deel uit van boyband IDSF met nog drie oud-deelnemers van Idols. Onder de naam Key Largo brengt Ivar nog een aantal Engelstalige liedjes uit.

Nieuwe richting: Nederlandstalig 

In 2012 doet Ivar mee met The Voice Of Holland en behaalt de finale. Tijdens de finale vindt hij naar eigen zeggen eindelijk de richting waarin hij zichzelf als artiest op zijn gemak voelt. "Ik ben me na die tijd gaan verdiepen in de Nederlandse muziek. En ik kwam uit bij bands als BLØF en Doe Maar en artiesten als Hans de Booij van het liedje 'Annabel'. Het eerste Nederlandse liedje dat ik zong bij een optreden was zo stil van BLØF. Gewoon om te kijken hoe het voelde, en dat smaakte echt naar meer."

Dansen In Mijn Hoofd

In september 2013 brengt Ivar de single ‘Dansen In Mijn Hoofd’ uit. Het is een voorbode van zijn debuutalbum, die Ivar schrijft met een beetje hulp van Llewy Is Sel, zanger van hiphopband Relax.