Artiest

Adrian Lux

  1. Artiestenchevron right
  2. Adrian Lux
In Zweden behoort Adrian Lux al tijden tot de top van de DJ-wereld, die daar behoorlijk aanzien heeft. Hij wordt genoemd als dé opvolger van Eric Prydz en brengt eind 2008 zijn eerste single 'Strawberry' uit. Twee jaartjes daarna scoort hij in Nederland zijn eerste hit met 'Teenage Crime'.

Sterke dance komt tegenwoordig uit Zweden. Een voorbeeld van dat statement is Adrian Lux, die piepjong is als hij zijn eerste single 'Strawberry' in 2008 uitbrengt. In zijn thuisland wordt het een succes en belandt hij spontaan in de top van de DJ-wereld tussen de mannen van onder meer Swedish House Mafia.

'Teenage Crime'

Ondertussen is Adrian niet meer uit de studio weg te slaan en werkt hij aan nieuwe tracks, maar perfectioneert deze tot in de puntjes. Daardoor brengt hij niet veel singles uit, maar die hij uitbrengt zijn van hoge kwaliteit. Na 'Can't Sleep' uit 2009 komt hij in 2010 met 'Teenage Crime'. Deze progressive dance-plaat slaat aan bij het publiek en wordt het eerste hitje van Adrian Lux buiten zijn thuisland.

Nummers van Adrian Lux