Artiest

Postman

  1. Artiestenchevron right
  2. Postman
Rapper, producer, componist en grondlegger van Postman Remon Stotijn, alias The Anonymous Mis, brak met zijn groep Postmen door in 1998 met Documents. Revival volgde, maar de groep zakte met het derde album Era (2003) helaas ver terug. Met zijn vierde album Green maakt de rapper als Postman een nieuwe start.

Met het derde album Era (2003) viel Postmen ver terug. Muzikale meningsverschillen waren er ook binnen de groep. Remon zei de groep daarom vaarwel en heeft zijn maatjes Shyrock en G-Boah daarna nooit meer gesproken. Met zijn nieuwe album Green maakt hij als Postman een nieuwe start, in zijn eentje.

Green

Toch is hij niet helemaal alleen, want op het nieuwe album Green (juni 2006) zingt zijn vrouw Anouk op elf van de veertien nummers de achtergrondvocalen. Remon verhuisde met Anouk naar Amerika en ze hebben inmiddels drie kinderen. Alleen op de eerste single van het album, 'Downhill', is de zangeres duidelijk op de voorgrond te horen.

Postman bestaat live, uit 3 achtergrondzangeressen, een back-up vocalist, een gitarist, een drummer, een bassist en een keyboardspeler.

Apples & Oranges

Postman brengt in november 2011 zijn zesde album uit. Naar eigen zeggen brengt dit album zijn muzikale carrière naar een nieuwe hoogte. De eerste single is 'She Knows'.