Pretty Fly For A WiFi is de leukste wifi-naam van 2022

Luisteraars van Jan-Willem Start Op! hebben ‘Pretty Fly For A WiFi’ uitgeroepen tot de leukste wifi-naam van 2022. Dat maakten Jan-Willem en Jeroen vanochtend bekend op NPO Radio 2.

Een week geleden startten Jan-Willem en Jeroen Kijk in de Vegte een zoektocht naar de leukste wifi-naam van 2022. Nadat Jan-Willem ‘AIVD-afluisterplantenbak’ in z’n wifi-overzicht spotte en Jeroen ‘Michiel de Router’ voorbij zag komen. “Dat zijn van die makkelijke dingen, die toveren toch even een glimlach op je gezicht”, lacht Jan-Willem. “Daarom gingen wij op zoek naar de allerleukste en origineelste van dit jaar.”

Pretty Fly For A WiFi

NPO Radio 2 luisteraars stuurden massaal grappige wifi-namen in. Andere genomineerde wifi-namen waren ‘It hurts when IP’, ‘Boogie WonderLAN’ en ‘Michiel de Router’, die het uiteindelijk niet wonnen van publieksfavoriet ‘Pretty Fly For A WiFi’. Met een overtuigende 15,7% van de stemmen is deze verkozen tot leukste wifi-naam van 2022.

Dit is de Top 15 leukste wifi-namen:

 1. Pretty Fly For A WiFi
 2. Michiel de Router
 3. Jodelawifi
 4. AIVD-afluisterplantenbak
 5. It hurts when IP
 6. Ichbinwifidu
 7. Draadlozing
 8. Wifi Soerjadi
 9. Lekker Wifi
 10. WhyTellMeFi
 11. Ziggo Stardust
 12. Modem Talking
 13. Boogie WonderLAN
 14. Drop It Like It’s Hotspot
 15. WiFinal Countdown

Dit is de leukste wifi-naam van 2022!

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.