Doe mee met de kaarten actie van het UMCG

Stuur een kaartje naar de patiënten van afdeling E2VA/B4VA

Stel je voor... je ligt in het ziekenhuis, bent ernstig ziek, je mag niet meer van je afdeling af én er mag naast je partner geen bezoek langskomen. Dit scenario vertelden Francis en Anita aan Jan-Willem Start Op! Beide werken ze bij het UMCG, waar dit nu werkelijkheid is door het coronavirus. Daarom zijn ze een actie gestart.

Hoe eenzaam zou jij je voelen?

"Hoe eenzaam en opgesloten zou jij je voelen?", vragen ze. De patiënten van Francis en Anita van afdeling E2VA/B4VA zijn ernstig ziek en hebben als gevolg van hun behandeling geen weerstand. Zij leven in deze moeilijke tijd door het coronavirus nu een heel geïsoleerd bestaan. En Francis en Anita willen ze graag helpen. 

Kaarten actie

Daarom zijn ze een kaarten actie begonnen. "Als mensen thuis nu een leuk kaartje sturen, of kinderen een mooie tekening maken", leggen ze uit. "Dan kunnen we ze in de gang op hangen en kunnen patiënten ze lezen en zien dat er met ze meegeleefd wordt." 

Doe je mee?

Wil je meedoen met de actie? Dat kan! Stuur je kaartje en/of tekening op naar het volgende adres: 

UMCG Afd E2VA of B4VA
Huispostcode DA 29
Hanzeplein 1
9713 GZ Groningen

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties