Fragment

Ramon Brugman maakte een vloeibare appeltaart vanwege Nobelprijs voor de Scheikunde

  1. Fragmentenchevron right
  2. Ramon Brugman maakte een vloeibare appeltaart vanwege Nobelprijs voor de Scheikunde

Recept voor de Appeltaart met kruimeldeeg:Deeg: 100 gram suiker 200 gram boter300 gram bloem1 eiSnij de boter in blokjes en meng deze met de suiker. Voeg het ei toe en kneed dit door elkaar. Als laatst de bloem erbij en kneed tot de ingrediënten goed gemeen zijn. Rol het deeg in plastic folie en laat opstijven in de koelkast.Vulling:6 stuk appels, (jonagold, goudrenet)150 gram suiker150 gram rozijnen1 citroen2 theelepel kaneelKruimeldeeg:100 gram boter100 gram suiker150 gram bloemSnij de boter in kleine blokjes en meng met de suiker en de bloem. Wrijf alles tussen je handen en blijf dit doen tot er kruimeldeeg ontstaat.