Blue Marble - 'Arcadia'
Lekker plaatje!

13 maart 2018 06:37

Gerard heeft weer een lekkere plaat gevonden. Elke ochtend 'Arcadia' van Blue Marble op je radio!
Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Elke week kiest Gerard één liedje uit waar 'ie helemaal gek van is, die draait hij dan elke ochtend en die krijgt de titel "5-sterren Track". Dat zijn altijd supergoede plaatjes.

Moet je horen

Deze week kwam het liedje 'Arcadia' tot hem van de Nederlandse band Blue Marble. Hij had eigenlijk nauwelijks wat van ze gehoord, maar met deze single komen ze meteen lekker binnen. Hij is lekker catchy, synthesizers die zo uit de eighties zouden kunnen komen en gitaren die klinken als de beste uit de seventies. Daarom is 'Arcadia' deze week Gerards 5-sterren Track, want die móét je horen!De EP is net uit en live maakten Jeroen, Niels, Manuel en Marleen al indruk tijdens de Popronde. Ze hebben dus alles in zich om een succesvol bandje te worden. Hier gaan we meer van horen. En da's maar goed ook!
Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties