Ed Struijlaart maakte de ochtend weer nét wat beter

Eigen plaat en te gekke cover

Eigenlijk weet je: als je Ed Struijlaart de studio in haalt, heb je een topochtend. Nu weer.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Ed Struijlaart is een graag geziene gast bij de ochtendshow op NPO Radio 2. Het kon dan ook niet anders dan dat hij met die toffe nieuwe single langs zou komen.

Superstrak

En dat gebeurde dan ook! Druilerige, benauwde woensdag terzijde, dankzij Ed en zijn band kwam je zeker makkelijker uit bed, want deze uitvoering van 'Make It On Your Own' was su-perstrak!

Ed Struijlaart stopt met albums, blijft muziek maken en gaat in het Nederlands


Ondertussen zei Ed helemaal klaar te zijn met het maken van albums, dus focust hij zich voorlopig op EP's en losse releases. Prima, zolang er maar mooi nieuw werk komt. 

Ed goes Dutch

Dat komt er dus! En misschien wel in het Nederlands. Hij was namelijk betrokken bij de soundtrack voor Soof en dat Nederlanstalige beviel eigenlijk wel. We zijn heeeeeeel benieuwd naar deze nieuwe kant van Ed.

Superclassic

Tot slot blies Ed iedereen weg met een enorm te gekke Top 2000-classic! Hij speelde 'Layla' van Eric Clapton precies na zoals je hem wilt horen. Echt, echt, écht te gek!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.DJ

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   Ineke Braaksma 25 januari 2018 - 14:58 uur

Hoi hoi Ik heb gestemd op jouw ochtendshow
Een radio-uitzending waar ik s morgens erg blij van word en t klinkt heel gezellig
Het pept mij op voor de dag !!!!
Lieve Groetjes en n dikke knuffel van mij
NB Zal voor je duimen