Tim Knol live bij Rob en Jeroen in de ochtend

Supergoed as always

Als je Tim Knol in de studio hebt, weet je zéker dat je gewoon hele goede liedjes voorgeschoteld krijgt.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Tijdens de invalbeurt van Rob en Jeroen kwam Tim Knol ter sprake. Hij heeft namelijk een hele leuke single uit die je regelmatig hoort op Radio 2. Ze vonden het wel leuk als 'ie langs zou komen tijden hun extra shifts in de ochtend. Goed nieuws! Hij had nog een gaatje in z'n agenda en stond zodoende op een frisse maandagmorgen op de spreekwoordelijke bühne.

Social media

Ze hadden wel wat te bespreken met de muzikale Nederlandse held. Zo kwam 'ie de laatste tijd vaak voorbij door zijn uitgesproken mening op social media. 

Tim Knol is niet boos op social media. Integendeel: hij gaat goed!


Op zich geen gekke commentaren. Maar de focus houdt Tim vooral op zijn muziek, want dat is wat 'ie het beste doet. Het resultaat mag er wezen, want 'Sweet Melodies' is een mooie voorbode voor het album Cut The Wire dat bíjna uitkomt.

Song voor oma

Er was meer! Op verzoek van Rob Stenders speelde Tim nog een liedje. En wel een heel speciale. Toen een tijdje geleden Tim Knols oma overleed, schreef hij een liedje voor haar. Dat speelde hij op haar uitvaart en dat viel zó goed in de smaak dat hij het zonde vond om dit wonderschone liedje vervolgens nooit meer te spelen. Gelukkig! Want zo kunnen we allemaal genieten van dit brok-in-de-keel-liedje.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.DJ

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   THERESA WILLIAMS 15 januari 2018 - 22:10 uur

Hallo, ik ben Theresa Williams Na jarenlang in relatie te zijn geweest met Anderson, brak hij het uit, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te lokken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in betovering geloofde, ik had geen keus dan het te proberen, ik mailde de spreukgieter en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles voor drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex voor drie dagen naar me terug zou keren, hij sprak de betovering en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me op, ik was zo verrast dat ik de oproep beantwoordde en alles wat hij zei was dat het hem speet voor alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo zijn we weer gelukkig samen gaan leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, een dergelijke persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spell caster die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: {} u kunt hem e-mailen als u zijn hulp nodig heeft in uw relatie of in een andere zaak.

1) Houd van spreuken
2) Lost Love Spells
3) Echtscheidingen
4) Huwelijksspreuken
5) bindende spreuk.
6) Break-up spreuken
7) Verban een overleden minnaar
8.) U wilt promotie maken in uw kantoor / Loterij-spreuk
9) wil je geliefde tevreden stellen
Neem contact op met deze geweldige man als u problemen ondervindt met een duurzame oplossing
via {}