Blackbird weer steengoed op de vroege morgen
Laat dat maar aan Merel over

04 januari 2018 12:21

Rob, Gerard én Jeroen zijn fan van Blackbird. Het kon dan ook niet lang duren voor ze live haar single 'Lost In The Middle' kwam doen. En vergeet die topcover niet!
We maakten een paar maanden geleden kennis met Merel, beter bekend als zangeres Blackbird. Zij wist met haar te gekke single 'Wicked Song' haar eigen sound meteen fantastisch neer te zetten en veel hartjes te veroveren. Waaronder de hartjes van Gerard Ekdom, Rob Stenders en Jeroen Kijk in de Vegte. Zo stond ze in juni al live in de Radio 2-studio.

Opnieuw live

Nu Merel een nieuwe single heeft, moest ze wel opnieuw komen buurten, wat dat wilde Rob en Jeroen heel graag live horen.

Rob onderwerpt Blackbird aan een pittig vragenvuur


Voor ze mocht beginnen, kreeg ze wel een hele rits aan vragen voorgeschoteld door Rob. Zo leerde je in hele korte tijd Blackbird goed kennen. 

Blackbird doet 'White Rabbit'

'Lost In The Middle' kwam daarna bijzonder goed uit de verf. Maar er was meer! Want de band waagde zich ook aan een Top 2000-cover. En wat voor een! Ze ging met volle overtuiging 'White Rabbit' van Jefferson Airplane en het resultaat mag er wezen. Check 'm maar!


Oproep


Dr. Pop

Geef je op voor Dr. Pop en wie weet beantwoordt Gerard Ekdom jóuw muzikale vraag

Stel je vraag


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   Dinand Nijkamp 5 januari 2018 - 10:05 uur

Kippevel, kan zo de top 2000 in.