Herbeleef het Festival van het Gebroken Hart!

Omdat een gebroken hart tijdloos is

Op dinsdag 13 februari, de vooravond van Valentijnsdag, bracht De Staat van Stasse een ode aan de hartepijn. Samen vierden we al het moois dat liefdesverdriet ooit heeft opgeleverd: Poëzie, verhalen en natuurlijk hartverscheurende liedjes. En omdat een gebroken hart natuurlijk tijdloos is, kan je hieronder nog een keer alles rustig terug luisteren.

Een muzikale ode aan de hartepijn

Hartverscheurend mooie optredens van Racoon, Roxeanne Hazes, Tim Knol, Michael Prins, Thijs Boontjes, Ruben Annink en Ed Struijlaart. Racoon deed onder andere deze cover van het ultieme liefdesverdriet liedje dat ooit is gemaakt.Racoon was niet de enige die deze avond speelde! Alle live optredens van die avond zijn hier terug te vinden.

Hartverscheurende Honderd

Ook draaide de avond natuurlijk om de Hartverscheurende Honderd. Samen met jou verzamelden wij de mooiste troostliedjes, hartversterkende platen en de grootste huiluitingen uit de popmuziek.

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hele uitzending terug luisteren?

Wil je de hele uitzending keer op keer herbeleven? Ook dat kan gewoon! De hele uitzending kan je hier terug luisteren.

Oproep

Hoe is jouw staat vandaag?

Het Staatshoofd is geïnteresseerd tot in het kleinste detail!

Kom in contact

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties