Amber Gomaa

Amber GomaaAmber Gomaa leert het vak van onder meer de Nederlandse zanger Alain Clark. Gomaa is bovendien niet te missen als backing vocaliste én toetseniste tijdens shows van Jett Rebel. Na hard te hebben gewerkt aan eigen materiaal is het in 2015 tijd voor haar om op de voorgrond te treden.Delen


BiografieJett Rebel

Amber Gomaa overdondert in de twee jaar tijd (2013-2015) duizenden muziekliefhebbers met haar kunsten op onder andere Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Maar Amber kan meer dan zingen: ze speelt toetsen, schrijft én produceert. Haar debuut-EP, met de hartverwarmende titel Sun Gazing, bevat zes songs die zij zelf schreef en vervolgens produceerde met Jett Rebel.

Cum Laude

Amber studeert in mei 2014 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Al vóór haar studie zingt zij jarenlang als backingvocaliste bij Alain Clark. Daarnaast deelt ze als backingvocaliste het podium met nationale en internationale artiesten als Waylon, Giovanca, Syleena Johnson (US), Acda & de Munnik, Van Dik Hout, Van Velzen, Ryan Shaw (US), Larry Graham (US) en Jett Rebel.

The Amsterdam Vocal Academy

Naast alle werkzaamheden als backingvocaliste is Amber Gomaa ook de oprichtster van The Amsterdam Vocal Academy. Dit is een zangschool voor jong en oud in Amsterdam. Hoewel ze geen les meer geeft, neemt ze wel nog de administratie voor haar rekening.

Debuut-EP

Het doel met haar debuut-EP was om haar eigen sound neer te zetten met songs die niet zo voor de hand liggen. Amber wordt namelijk erg onrustig als ze te lang in een comfortzome blijf hangen. Ze wil mensen verrassen, soms zelfs op het verkeerde been zetten. 

Single

De single 'I Want It' is afkomstig van de debuut-EP Sun Gazing die in het najaar van 2015 wordt verwacht.
Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties