Barts Classic Track NL #13: Dotan - 'Home'

Barts Classic Track NL #13

In Barts Classic Track #13 praat Bart met Dotan. Hoe kijkt de zanger na alle commotie terug op de beginperiode van zijn carrière?

Na een moeilijke periode is Dotan weer terug met nieuwe muziek, een tour en een herziende kijk op het leven. In een openhartige Classic Track met Bart vertelt de zanger over het ontstaan van zijn grootste hit, ‘Home’ (#796 in de Top 2000), en waarom hij in die beginperiode van zijn carrière bepaalde keuzes heeft gemaakt. 


"Als je me vraagt: als ik het terug kon draaien, had ik dan bepaalde dingen niet gedaan? Dan natuurlijk had ik het niet gedaan."


- DotanDotan doet ook een boekje open over het opnameproces van 'Home'. Zo was het nummer in eerste instantie eigenlijk bedoeld als een dancetrack, en is één van de stemmen die je hoort Eloi van Kensington. 


"Uiteindelijk hebben we voor deze track ook nog een paar bevriende muzikanten gevraagd, en daar zat bijvoorbeeld een Eloi tussen, van Kensington."


- DotanUitgebreide podcast

De Classic Track-video met Dotan duurt 7 minuten en gaat voornamelijk over het onstaan van 'Home'. Wil je de uitgebreide podcast horen, waarin Dotan openlijk vertelt over de situatie met de vele nepaccounts, scroll dan verder naar beneden. 

Bekijk hier Barts Classic Track NL #13: Dotan - 'Home'

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Podcast

De uitgebreide versie van het gesprek met Dotan kun je terug luisteren in Barts Classic Track: De Podcast. De half uur durende podcast is te vinden op iTunes, Stitcher, nporadio2.nl/podcasts, in de NPO Radio 2-app en op Spotify:


Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Classic Tracks video's van Bart vind je op zijn Facebook-pagina en in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL.

Oproep

Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties