Barts Classic Track NL #8: Ilse DeLange - 'So Incredible'

Barts Classic Track NL #8

Hoe is ‘So Incredible’ 10 jaar geleden ontstaan? Samen met Ilse DeLange ontleedt Bart deze Classic Track!

"Ik dacht echt: wat doe ik hier?! "


- Ilse DeLange over de opnamestudio in ZwedenIn Classic Track NL #8 zit Bart samen met Ilse DeLange achter het mengpaneel van de Wisseloord Studio om haar hit 'So Incredible' te ontleden. Ilse vertelt onder andere over het opnameproces met Nate Campany en het producersduo MachoPsycho in Göteborg, Zweden, over het inzetten van meerdere lagen backingvocals en welke instrumenten ze zo mooi vindt in de track (en welke minder).  


"Dat vind ik echt zo'n krasviool. Daar springt het glazuur een beetje van de tanden af."


- Ilse DeLange over de viool aan het begin van 'So Incredible'Bekijk hier Barts Classic Track NL #8 over 'So Incredible': 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.In Barts Classic Track NL, de Nederlandse spinoff van Barts Classic Tracks, bespreekt Bart samen met de artiest in kwestie hoe een nummer tot stand is gekomen en is opgebouwd. In de Wisseloord Studio's ontleden ze samen laagje voor laagje parels uit de Nederlandse muziekscene. 

Meer Classic Tracks van Bart vind je op zijn Facebook-pagina, in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL en in de YouTube-playlist Barts Classic Tracks


Oproep


Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties