Muzieknieuws

Nieuwe hit Christmas Isn't Christmas is een vroeg kerstcadeautje van Bon Jovi

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe hit Christmas Isn't Christmas is een vroeg kerstcadeautje van Bon Jovi

Kerst komt vroeg dit jaar! Bon Jovi brengt vandaag Christmas Isn’t Christmas uit, de eerste nieuwe single van de rockband in 3 jaar.

"Wij hebben een vroeg kerstcadeautje voor je!", kondigt de band 2 dagen geleden aan via Instagram. Leadzanger Jon Bon Jovi brengt in 2020 zelf een solo-kerstplaat uit, A Jon Bon Jovi Christmas. Maar met zijn band durft hij zich pas een keer eerder te wagen aan het genre, zo'n 30 jaar geleden. Deze kersthit komt dan ook als grote verassing voor fans van de band.

Vocale problemen

De mannen uit New Jersey brengen 3 jaar geleden hun laatste album uit, toepasselijk getiteld 2020. Maar hierna blijft het een tijdje stil rondom de rockers. Deze stilte komt mede door stemproblemen van de leadzanger. In 2021 test Jon positief voor Covid, wat resulteert in 2 weken niet kunnen zingen en blijvende vocale problemen. In 2022 komen hierover talloze nieuwsberichten naar buiten. Hij gaat viraal door de 'extreem zielige' kwaliteit van zijn stem tijdens de Noord-Amerikaanse tour van de band, waarna ze overladen worden met negatieve reviews.

Intussen lijkt het een stuk beter te gaan en kunnen fans als cadeautje meer dan een maand voor de viering al genieten van hun nieuwe kersthit. Luister ‘m hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bon Jovi in de Top 2000

In 2022 staat Bon Jovi zeven keer in de NPO Radio 2. Bed Of Roses is hun meest succesvolle track op nummer 175, opgevolgd door Livin' On A Prayer, It's My Life, Always, You Give Love A Bad Name, Wanted Dead Or Alive en In These Arms. Benieuwd welke track op welke plek staat? Bekijk hier de hele lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie