Muzieknieuws

Bon Jovi brengt nieuwe single uit en kondigt album aan

foto: YouTube Still
  1. Nieuwschevron right
  2. Bon Jovi brengt nieuwe single uit en kondigt album aan

Al 40 jaar weet de band de wereld te boeien met hun rockgeluid. Nu kondigt de Amerikaanse rockband zijn nieuwste album Forever aan, dat op 7 juni wordt uitgebracht. Als voorproefje op het album is de eerste single nu te beluisteren.

Forever is de opvolger van het album uit 2020, dat de band 4 jaar geleden uitbrengt. Het markeert het zestiende studioalbum van de rockband en is de eerste plaat na de vocale operatie van frontman Jon Bon Jovi. "Deze plaat is een terugkeer naar vreugde. Van het schrijven tot het opnameproces, is dit het: zet het volume hoger - voel je goed - Bon Jovi", vertelt Jon Bon Jovi.

Legendary

Sprekend over het nieuwe nummer Legendary in een interview met Ultimate Classic Rock, onthult de frontman: "De single is een eerbetoon aan mijn vrouw. Ze is trouw gedurende dit hele proces: 'En het bruinogige meisje/Gelooft in mij/Legendarisch.' Dat is het. Dat ben ik, op 62-jarige leeftijd."

Luister hieronder naar de single:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Documentaireserie

Naast een nieuw album wordt dit jaar ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Bon Jovi een documentaireserie uitgebracht over de rockband. De serie, getiteld Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story is vanaf 26 april wereldwijd te zien op Disney+.

Ster advertentie
Ster advertentie