Podcast - Sunday Service met Michelle David & The Gospel Sessions
Een verkwikkend programma voor het welzijn van de (muzikale) geest, daar zorgen Michelle David & The Gospel Sessions elke zondagochtend voor. Vanuit Paradiso Amsterdam brengen ze je 'Rhythm & Gospel': hun eigen unieke interpretatie van gospel, met invloeden van soul, blues, jazz en afrobeat.

Afleveringen

Sunday Service #7 met Lilian Vieira en Janne Schra

Michelle David & The Gospel Sessions presenteert Sunday Service, een verkwikkend programma voor het welzijn van de (muzikale) geest. Na zes edities via livestream keert de band in september terug naar de grote zaal van Paradiso met een nieuwe zondagsdienst, deze keer toegankelijk voor maximaal 260 bezoekers.

Te gast tijdens de editie van 6 september: songwriter Janne Schra en zangeres Lilian Vieira.

Michelle David en bandleden hebben de afgelopen jaren al menig festival, popzaal en kerk in Nederland bekeerd met zinderende liveshows rondom de releases van vier bejubelde The Gospel Sessions-albums. Ze hebben hun muziek 'Rhythm & Gospel' gedoopt: een unieke interpretatie van gospel die volledig tot wasdom komt in combinatie met invloeden van soul, blues, jazz en afrobeat.

Sunday Service #6

Michelle David & The Gospel Sessions presenteert Sunday Service, een terugkerende zondagsdienst via livestream vanuit Paradiso. Een verkwikkend programma voor het welzijn van de (muzikale) geest met elke week nieuwe gasten. Deze week is voorlopig de laatste keer dat Michele en haar mannen in Paradiso je zondag opstarten en dat doen ze met een setlist vol verzoekjes van het publiek.

Sunday Service #5 met Gershwin Bonevacia

Michelle David & The Gospel Sessions presenteert Sunday Service, een terugkerende zondagsdienst via livestream vanuit Paradiso. Een verkwikkend programma voor het welzijn van de (muzikale) geest met elke week nieuwe gasten. Deze keer is stadsdichter Gershwin Bonevacia te gast.

Sunday Service #3 met Jeangu Macrooy en Babs Gons

Michelle David & The Gospel Sessions presenteert Sunday Service, een terugkerende zondagsdienst via livestream vanuit Paradiso. Een verkwikkend programma voor het welzijn van de (muzikale) geest met elke week nieuwe gasten. Deze keer zijn singer-songwriter Jeangu Macrooy en performer/schrijver Babs Gons te gast.

Sunday Service #2 met Wende

Michelle David & The Gospel Sessions presenteert Sunday Service, een terugkerende zondagsdienst via livestream vanuit Paradiso. Een verkwikkend programma voor het welzijn van de (muzikale) geest met elke week nieuwe gasten. Speciale gast bij de tweede dienst op zondag 24 mei is zangeres/actrice Wende.

Sunday Service #1 met Dolf Jansen & Tim Knol

Michelle David & The Gospel Sessions presenteert Sunday Service, een terugkerende zondagsdienst via livestream vanuit Paradiso. Een verkwikkend programma voor het welzijn van de (muzikale) geest. Te gast bij de eerste dienst op zondag 17 mei zijn cabaretier, columnist en presentator Dolf Jansen en zanger/muzikant Tim Knol.