Naar homepage
NPO Radio 2 Soul & Jazz

Angelique Houtveen vanaf deze week op vrijdagavond

  1. Nieuwschevron right
  2. Angelique Houtveen vanaf deze week op vrijdagavond

Vanaf vrijdag 3 juli is Angelique Houtveen wekelijks tussen 19:00 en 21:00 uur horen op NPO Soul & Jazz. Onder de naam 'Solid Vibes met Angelique Houtveen' start ze je weekend op met nieuwe releases, kijk- en luistertips, hier en daar een koortje en natuurlijk heel veel solid vibes!

Radio-dj Angelique Houtveen ken je misschien al van haar werk voor de KRO-NCRV bij 3FM, of van haar tijd bij Radio 6 en FunX. Haar liefde voor radio begon al op jonge leeftijd met My First Sony. Ze nam muziek op van de radio en zette die dan snel op stop als de DJ aan het woord kwam, zodat ze zelf de plaat kon afkondigen.

De overstap naar de echte microfoon duurde even, met een tussenstop als DJ in clubs. In 2011 wordt Angelique toegelaten op de BNN University. Als ze in 2013 de Marconi Award voor 'Aanstormend Talent' krijgt, weet ze dat ze verder moet gaan met radio maken. Vanaf deze week gaat ze dat dus ook elke vrijdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur op NPO Soul & Jazz doen.

Naast radio, is Angelique ook bezig met een boek, geeft ze lezingen, kun je haar regelmatig aan tafel zien bij verschillende talkshows en maakt ze podcasts. In haar podcast 'Angelique's Voice Notes' deelt ze bijvoorbeeld haar gedachtes over liefde, grenzen, ziek zijn en haar reis door het leven.

MAAK KENNIS MET ANGELIQUE IN MAKKINGA MEETS

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over Angelique. Morgenavond, donderdag 2 juli is ze te gast bij Andrew in een nieuwe aflevering van Makkinga Meets. De ideale manier om haar beter te leren kennen.