NPO Soul & Jazz

Concrete Sneaker

  1. Nieuwschevron right
  2. Concrete Sneaker

Maandagochtend in het programma Eerst Jaap! heeft Radio 6 Soul & Jazz de Nederlandse band Concrete Sneaker uitgeroepen tot het nieuwe Radio 6 Soul & Jazz Talent.

Na Kris Berry, Jungle By Night, Airto en Bruut! is het tijd voor een nieuw Radio 6 Soul & Jazz Talent. Er is lang over nagedacht, vergaderd en gediscussieerd maar uiteindelijk werd er unaniem gekozen. Het is een band die laat horen dat ze hun klassiekers kennen, maar ze weten dat prima te mixen met eigentijdse ideeën. En wij verwachten daar nog veel meer van de komende tijd. We willen dat van dichtbij meemaken én onze luisteraars laten meegenieten. Het nieuwe Radio 6 Soul & Jazz Talent is daarom Concrete Sneaker.

Dit betekent dat de band vaak gedraaid gaat worden op Radio 6 en dat ze ook regelmatig langs zullen komen in diverse programma’s om live te spelen.

Maar dat is nog niet alles.

Noorderslag
Radio 6 Soul & Jazz en Noorderslag hebben ook dit jaar weer samen een podium geprogrammeerd op het festival Noorderslag: de Radio 6 Soul & Jazz zaal. En Concrete Sneaker zal hier ook optreden, naast The Very Next en andere Radio 6 Soul & Jazz Talenten Kris Berry en Bruut!.