Planning week 51 (16 december t/m 22 december)

Wat hoor je deze week allemaal op NPO Soul & Jazz?

Wat er deze week allemaal te horen is op NPO Soul & Jazz vind je hier! Andrew Makkinga, One'sy Muller, Co Live!, Phil Horneman, Benjamin's Lijst, concerten van festivals als Rockit, Mondriaan Jazz en North Sea Jazz en nog veel meer!

Ma 16/12 (19:00 - 21:00 uur) - Live: Andrew Makkinga

Andrew start je week op met heel veel nieuwe muziek en natuurlijk luister- en concerttips voor de rest van de week.

Di 17/12 (19:00 - 20:00 uur) - Benjamin Herman: Kerst!

De laatste podcast van het jaar gaat natuurlijk over kerst! Benjamin heeft een selectie bijzondere plaatjes op een rijtje gezet, om alvast helemaal in de sfeer te komen voor de feestdagen.

Di 17/12 (20:00 - 21:00 uur) - NTR Presenteert... Chet Baker Quintet - Singer Laren 1975

​Opnames van het concert van Chet Baker samen met zijn kwintet op het Internationaal Jazz Festival in Laren uit 1975.

Wo 18/12 (19:00 - 20:00 uur) - Phil Horneman: New Beginnings & Resolutions

De laatste van het jaar staat natuurlijk in het teken van de feestdagen! En wat hoort daarbij? Goede voornemens!

Wo 18/12 (20:00 - 21:00 uur) - NTR Presenteert... Tijn Wybenga & AM.OK - New Generation 2019

In New Generation portretteert de NTR de nieuwe generatie jazzmuzikanten in Nederland. Naast hun eigen verhaal is er natuurlijk ook ruimte voor live muziek. Door het hele land worden er live-sessies opgenomen en daar kun je vanavond van genieten.

Het concert van Tijn Wybenga & AM.OK is vanavond op NPO Soul & Jazz te horen en daarna ook te zien op ons YouTube-kanaal. En de portretten zijn natuurlijk ook allemaal terug te kijken!​

Do 19/12 (19:00 - 21:00 uur) - Makkinga Meets... Maite Hontelé

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is de Nederlandse trompettiste Maite Hontelé te gast.

Vr 20/11 (19:00 - 21:00 uur) - Live: One'sy Muller

One'sy trapt op vrijdagavond je weekend af op NPO Soul & Jazz met vaste onderdelen als de Soul Carrousel, Platen van Pa en It's A Family Affair. De ene week komen er interessante gasten uit de kunst-, cultuur- of muziekwereld langs en de andere week overlaadt One'sy je met nieuwe tracks!

Za 21/12 (19:00 - 21:00 uur) - Co Live! met Matt Dusk

De Canadese zanger Matt Dusk komt bij Co op bezoek en vertelt alles over zijn album Jet Set Jazz dat binnenkort uitkomt.

Zo 22/12 (19:00 - 21:00 uur) - Co Live! Spotlight: Oscar Smit

De laatste spotlight-uitzending van het jaar staat natuurlijk ook in het teken van Kerst! DJ Oscar Smit staat bekend als dé Kerst-dj van Nederland, met een ontzettend uitgebreide collectie kerstplaatjes in zijn bezit. Speciaal voor Co heeft hij een lijstje met bijzondere plaatjes samengesteld.

SOUL & JAZZ TOP 40 OP SPOTIFY:

Over afspeellijsten gesproken, wist je dat we ook elke maand onze eigen Soul & Jazz Top 40 bijhouden? Nieuwe muziek die je niet mag missen:

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties