Luister terug: Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin te gast bij One'sy

Over haar werk en haar favoriete muziek!

Afgelopen vrijdag was strafrechtadvocaat Natacha Harlequin te gast bij One'sy. Naast haar favoriete muziek kwam er ook van alles uit haar werkende leven voorbij.

Naast muziek van The Commodores en Max Nijman was er vooral veel ruimte om het te hebben over Natacha's werk als advocaat. En daarbij is ze niet bang om haar mening te uiten:

''Als je mij vraagt sta ik aan. Man en paard moeten worden genoemd.''


Harlequin won dit jaar de prijs voor Legal Woman of the Year 2019. Harlequin, die inmiddels een graag geziene gast is in talkshows als Ladies Night, M en DWDD, won de prijs onder andere omdat ze zich hard maakt voor diversiteit en tegen racisme. En daarbij merkt ze dat ze een inspiratie kan zijn voor andere meisjes en vrouwen:

''Het is belangrijk dat andere naar mij kijken.''


Ook de moord op collega-advocaat Derk Wiersum kwam aan bod. De laatste weken heeft ze ontdekt dat er voor haarzelf wel degelijk een grens is, een moment waarop het werk niet meer het belangrijkste is.

Aan de andere kant ziet ze zichzelf ook niet zo snel overstappen op een andere richting in de advocatuur. De zware misdrijven is waar ze goed in is:

'’ Je levert een heleboel in om dit werk te doen.''


TERUGLUISTEREN?

Je kunt de hele aflevering met Natacha Harlequin natuurlijk ook terugluisteren. Check de podcast:

One'sy met Natacha HarlequinLaat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties