Podcast

Luca Borsato in 30 MINUTEN RAUW: 'Laten we wat liever voor elkaar zijn'

foto: Powned
  1. Nieuwschevron right
  2. Luca Borsato in 30 MINUTEN RAUW: 'Laten we wat liever voor elkaar zijn'

30 MINUTEN RAUW is terug! In de eerste aflevering van het elfde seizoen gaat Ruud de Wild in gesprek met zanger Luca Borsato, tevens de zoon van Marco en Leontine Borsato.

Als zoon van een zanger met een recordaantal nummer 1-hits en een moeder die naast haar modellenwerk iedere dag op tv was te zien als assistente in een spelshow, zou je denken dat Luca Borsato wel weet hoe het is om in de schijnwerpers te staan. Hij bekent juist erg verlegen te zijn. “Mijn vader is ook best verlegen. Eigenlijk heel grappig. Als hij op het podium staat, is het een rockgod of popgod die daar zijn ding doet. Maar eigenlijk is het iemand die best wel timide en heel rustig is en het vroeger niet zo leuk vond om per definitie in het middelpunt van de aandacht te staan.”

Minachtende blikken

In het openhartige gesprek met Ruud refereert Luca ook aan hoe zijn vader momenteel bejegend wordt, nadat er vorig jaar verdenkingen van grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres werden geuit door een oud-medewerkster. “Dat zou toch ideaal zijn, dat je naar de Jumbo kan zonder dat mensen per definitie op een heel minachtende manier naar je staren?”, aldus Luca. “Het valt in Alkmaar allemaal nog wel mee. Het is best wel een heel nuchter volk en ze kennen hem in die zin. Dat zijn wel dingen waar ik van denk: ‘Je wil toch niet altijd maar, waar je bent, ook op straat het risico lopen dat iemand maar kan roepen naar je wat ie wil?’ Hetzelfde geldt voor al die voetballers die shit naar hun hoofd krijgen als zij een doelpunt maken of whatever, weet je wel. Ik bedoel, laten we allemaal wat liever voor elkaar zijn."

#1 - 30 MINUTEN RAUW met Luca Borsato (S11) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd in 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie