Muziekcafé
AVROTROS

Muziekcafé met Pete Philly & Perquisite ft. Naaz en Claude

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé met Pete Philly & Perquisite ft. Naaz en Claude

Zaterdag 17 februari hebben Pete Philly & Perquisite en Claude opgetreden in Muziekcafé vanuit De Vorstin. Bekijk hier de fragmenten terug.

Pete Philly & Perquisite ft. Naaz

Veertien jaar nadat Pete Philly & Perquisite uit elkaar zijn gegaan, hebben ze met de NPO Radio 2 ex-TopSong Hot Sauce én een show in AFAS Live afgelopen november een succesvolle terugkeer gekend. Inmiddels is er na Hot Sauce een tweede single uit met zangeres Naaz: Mayhem. Perquisite: “Naaz en ik raakten een tijdje geleden tijdens een toevallige ontmoeting met elkaar in gesprek en het klikte. Ik vind haar één van de meest bijzondere en unieke vocalisten en songwriters van haar generatie.” De track gaat over de vraag: wat doe je als alles wat je hebt opgebouwd op een dag voor je ogen instort?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Claude

Claude gaat het jaar goed van start met zijn nieuwe single Écoutez-moi (Luister naar me) die hij in januari heeft uitgebracht. “Het is een heerlijk, vrolijk nummer, maar het is persoonlijker dan je denkt. De boodschap erachter is dat je ook met niets gelukkig kunt zijn," zo stelt Claude. Daarnaast trapt hij op 30 maart zijn uitverkochte Je m'appelle Claude-clubtour af in Poppodium 013 in Tilburg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie