Programma

Gaat Katie Melua samenwerken met Gary Fomdeck?

  1. Nieuwschevron right
  2. Gaat Katie Melua samenwerken met Gary Fomdeck?

Katie Melua is te gast bij Ekdom In De Ochtend om over haar winteralbum te praten. Brrrr! Gerard heeft nog wel een kerstnummer voor haar.

Winter

Gerard Ekdom is razend benieuwd waarom Katie Melua voor een winteralbum heeft gekozen. "Ik hou van de winter! De winter is een hele drukke tijd. Er zijn zoveel tradities en familiedingen in deze tijd van het jaar. Ik wilde een album maken dat je echt meeneemt naar deze specifieke tijd", vertelt de zangeres.

Samenwerking

Het album heeft volgens Katie Melua drie echte kerstnummers en komt uit op 14 oktober. Gerard laat een stuk kerstmuziek horen van zijn alter ego Gary Fomdeck. Melua is enthousiast over het nummer en kan niet geloven dat het Gerard is. Of ze samen met hem een kerstnummer wilt maken, moet Melua nog even over nadenken. Gelukkig is daarover het laatste woord nog niet gezegd.

Beluister hier wat Katie Melua van Gary Fomdeck vindt:

Koor

Het album gaat niet zomaar over de winter. Katie Melua is speciaal daarvoor naar haar geboorteland Georgië gegaan. Daar heeft ze samengewerkt met een koor. "Het koor is een van de beste koren in Georgië. Ik hou nog steeds van de classic songs met een melodie en een tekst, maar het koor weet een sfeer te creëren waarop ik helemaal verliefd ben geworden. Het album is zo gemaakt dat je hem moet luisteren in de winter."

Beluister hier het interview met Katie Melua:

Bekijk hier het optreden van Katie Melua met 'Dreams On Fire' live:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom In De Ochtend
DJ: Gerard Ekdom
Ma. t/m vr. 06:00 - 09:00

Ster advertentie
Ster advertentie