Bekende comedians in de nieuwe YouTube-serie Spijkers met Koppen

Check aflevering 1 nu!

In de nieuwe YouTube-serie Spijkers met Nieuwe Koppen vertellen bekende comedians als Stefano Keizers, Roué Verveer en Stefan Pop je alles over de persoon achter de artiest. De eerste aflevering staat nu voor je klaar!

Spijkers met Nieuwe Koppen is een spin-off van het radioprogramma Spijkers met Koppen. In de YouTube-serie geven de comedians die er nu toe doen een kijkje in hun brein. Wat gaat er schuil achter die grappenmaker op het podium? Je ontdekt het in de komende zes afleveringen. 

In deze eerste aflevering gaan de comedians dieper in op de vraag: ‘Wie ben ik?’. Waar zijn ze het meest trots op? Wat vinden ze helemaal niet leuk aan zichzelf? En waarom had Stefano Keizers eigenlijk wel graag Michael Jackson willen zijn?

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Spijkers met Koppen

Je hoort Spijkers met Koppen elke zaterdag van 12:00 tot 14:00 op NPO Radio 2. De serie Spijkers met Nieuwe Koppen vind je op ons YouTube-kanaal.

Foto omslag: NPO Radio 2 

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties