30-jarig jubileum Spijkers met Koppen

Muziek, cabaret en columns

Spijkers met Koppen bestaat 30 jaar en dat wordt groots gevierd!

Jubileum

Spijkers met Koppen bestaat 30 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dolf Jansen en Felix Meurders verruilen voor één keer hun vaste stek café The Florin voor Koninklijk theater Carré in Amsterdam op zondag 7 oktober. Daar ontvangen ze cabaretiers, columnisten, muzikale gasten en tal van andere mensen om het jubileum van het programma te vieren. Dolf: "Bij Spijkers met Koppen voel ik me elke week twee uur lang als Bruce Springsteen die tegen de brede rug van Felix the Big Man Meurders geleund mag staan.” 


"Spijkers is een genot om te maken. De energie die het programma uitstraalt knalt door de speakers heen."


- Felix MeurdersTe gast

Op het Spijkerspodium staan onder anderen cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe, columnisten Hans Sibbel en Merijn Scholten en artiesten Rowwen Hèze en Stef Bos. En daar blijft het niet bij. In aanloop naar het jubileum maken Dolf en Felix bekend welke vrienden van het programma nog meer langskomen. Het jubileum van Spijkers met Koppen is op 7 oktober 2018 tussen 16.00 en 18.00 uur te zien in Carré en live te horen op NPO Radio 2.

Wil je het bijwonen? Dat kan hier

Foto omslag: BNNVARA


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties