Spijkers met Koppen wordt weer Zomerspijkers!
Op NPO Radio 2

12 juni 2018 09:02

Spijkers met Koppen wordt van 16 juni tot en met 25 augustus opnieuw omgedoopt tot Zomerspijkers!


Nieuwe Zomerspijkers

De zomer komt er weer aan en dus kan een nieuwe Zomerspijkers niet achterblijven. Vanaf 16 juni wisselen Dolf Jansen, Willemijn Veenhoven en Timur Perlin de presentatie af op zaterdag tussen 12:00 en 14:00 uur. Zij krijgen daarbij ondersteuning van co-host Malou Holshuijsen. 

Verschillende interessante gasten

Tijdens Zomerspijkers schuiven in de HUB Beachclub in Hilversum verschillende interessante gasten aan. Deze zomer komen onder meer Arjen Lubach, Jett Rebel en Lilian Marijnissen langs. Ook zullen verschillende cabaretiers een optreden geven. 

BNNVARA’s Zomerspijkers is van 16 juni tot en met 25 augustus wekelijks op de zaterdagmiddag te horen op NPO Radio 2. Dolf presenteert Zomerspijkers van 16 juni tot en met 21 juli, Willemijn neemt het stokje over op 28 juli. Timur is verantwoordelijk voor Zomerspijkers van 4 augustus tot en met 25 augustus.

De HUB Beachclub is toegankelijk voor publiek. Kom dus vooral gezellig langs om de zomer te vieren! Je bent van harte welkom bij HUB Hilversum Beachclub. De toegang is gratis. Wees wel op tijd, vol=vol.

Adres: HUB Hilversum Beachclub - Rudi Carrelllaan 3

Foto omslag: BNNVARA
Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties