Spijkers met Koppen wordt weer Zomerspijkers!

Op NPO Radio 2

Pieter Derks, Sylvana Simons, Peter Buwalda en anderen dit jaar te gast bij Zomerspijkers 2019!

Zomerspijkers is er weer! 

De weersvoorspellingen voor deze zomer zijn veelbelovend. Dat betekent dat de parasols en zonnebrandcrème’s zijn besteld, Spijkers met Koppen met vakantie gaat en Zomerspijkers het stokje weer overneemt!


Wat kan ik verwachten?

Iedere zaterdag bepaalt een bekende gast in Zomerspijkers twee uur lang de muziek op NPO Radio 2. Dit jaar zijn dat onder andere Sylvana Simons, Peter Buwalda, Jeangu Macrooy, Winfried Baijens, Kamagurka, Tania Kross, Herman Brusselmans en Pieter Derks. Zij schuiven aan om te praten over hun muziekkeuze: Hun eerste singletje bijvoorbeeld of hun guilty pleasure of favoriete dansplaat.


En wat nog meer?

Net als Spijkers met Koppen heeft Zomerspijkers een team van cabaretiers klaarstaan (waaronder Stefan Pop, Katinka Polderman, Marcel Harteveld en Patrick Nederkoorn) om het (komkommer)nieuws op de hak te nemen en uiteraard wordt er iedere week speciaal voor de gast een Zomerspijkerslied geschreven. Zomerspijkers is niet vanuit het Utrechtse café Florin, maar de hele zomer live vanaf Beachclub HUB op het Mediapark in Hilversum.


Wie gaan het presenteren?

Dolf Jansen presenteert Zomerspijkers van 15 juni tot en met 6 juli. Jeroen Kijk in de Vegte op 20 en 27 juli. Willemijn Veenhoven neemt het stokje over van 3 augustus t/m 17 augustus. Frank Evenblij & Erik Dijkstra presenteren de laatste twee van het jaar, op 24 en 31 augustus.


En wanneer is het?

Zomerspijkers is vanaf 15 juni elke zaterdagmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur op NPO Radio 2. Het programma wordt dit jaar afwisselend gepresenteerd door Dolf Jansen, Jeroen Kijk in de Vegte, Willemijn Veenhoven en Frank Evenblij & Erik Dijkstra.


Kan ik komen kijken?

De HUB Beachclub is toegankelijk voor publiek. Kom dus vooral gezellig langs om de zomer te vieren! Je bent van harte welkom bij HUB Hilversum Beachclub. De toegang is gratis. Wees wel op tijd, vol=vol.

Adres: HUB Hilversum Beachclub - Rudi Carrelllaan 3

Foto omslag: BNNVARA

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   Raf DE Ryck 24 juni 2018 - 13:28 uur

Worden deze afleveringen ook gepodcast?