Zaterdag in Zomerspijkers!
In de show:

27 mei 2019 09:01

! Zomerspijkers 2019 ! Vanaf zaterdag 15 juni zijn we er weer om 12.00-14.00 uur, NPO Radio 2 - Live vanuit HUB Hilversum Beachclub.


Zomerspijkers is er weer! 

De weersvoorspellingen voor deze zomer zijn veelbelovend. Dat betekent dat de parasols en zonnebrandcrème’s zijn besteld, Spijkers met Koppen met vakantie gaat en Zomerspijkers het stokje weer overneemt!


Wat kan ik verwachten?

Iedere zaterdag bepaalt een bekende gast in Zomerspijkers twee uur lang de muziek op NPO Radio 2. Dit jaar zijn dat onder andere Tygo Gernandt, Sylvana Simons, Peter Buwalda, Winfried Baijens, Kamagurka, Tania Kross, Herman Brusselmans en Pieter Derks. Zij schuiven aan om te praten over hun muziekkeuze: Hun eerste singletje bijvoorbeeld of hun guilty pleasure of favoriete dansplaat. We maken snel bekend wie op welke dag te gast zal zijn!


En wat nog meer?

Net als Spijkers met Koppen heeft Zomerspijkers een team van cabaretiers klaarstaan (waaronder Stefan Pop, Katinka Polderman, Marcel Harteveld en Patrick Nederkoorn) om het (komkommer)nieuws op de hak te nemen en uiteraard wordt er iedere week speciaal voor de gast een Zomerspijkerslied geschreven. Spijkers met Koppen verruilt deze zomer opnieuw het Utrechtse café Florin voor Beachclub HUB op het Mediapark in Hilversum.


Wie gaan het presenteren?

Dolf Jansen presenteert Zomerspijkers van 15 juni tot en met 6 juli. Jeroen Kijk in de Vegte op 20 en 27 juli. Willemijn Veenhoven neemt het stokje over van 3 augustus t/m 17 augustus. Frank Evenblij & Erik Dijkstra presenteren de laatste twee van het jaar, op 24 en 31 augustus.


En wanneer is het?

Zomerspijkers is vanaf 15 juni elke zaterdagmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur op NPO Radio 2. Het programma wordt dit jaar afwisselend gepresenteerd door Dolf Jansen, Jeroen Kijk in de Vegte, Willemijn Veenhoven en Frank Evenblij & Erik Dijkstra.


Kan ik komen kijken?

De HUB Beachclub is toegankelijk voor publiek. Kom dus vooral gezellig langs om de zomer te vieren! Je bent van harte welkom bij HUB Hilversum Beachclub. De toegang is gratis. Wees wel op tijd, vol=vol.

Adres: HUB Hilversum Beachclub Rudi Carrelllaan 3

Op 7 september is Spijkers met Koppen weer terug vanuit "De Kleine Komedie".

Delen

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie8 Reacties

Geschreven door:   Frederique 6 augustus 2018 - 23:18 uur

Is her ook als video terug te zien i.p.v. alleen audio?


Geschreven door:   MO 5 augustus 2018 - 13:38 uur

Waar is die lijst van jack te zien?


Geschreven door:   Hettie Kijzers 28 juli 2018 - 18:56 uur

Waar kunnen we de playlist van deze uitzending vinden?


Geschreven door:   Loek 22 juli 2018 - 13:08 uur

(Waar) kunnen we Jett's playlist van Zomerspijkers op 21 juli vinden?


Geschreven door:   Len 21 juli 2018 - 21:45 uur

Waar kunnen we dit terugluisteren?


Geschreven door:   Astrid van schie 2 juli 2018 - 22:19 uur

Hoe heette dat nummer van zaz wat zaterdag gedraaid werd 30 juni spijkers met koppen. Kreuze van fast aan het einde van de ahow


Geschreven door:   Eric 26 juni 2018 - 00:05 uur

Mijn handen beginnen te trillen, mijn telefoon wordt zenuwachtig.... De podcast is er niet. SAAAAAAIE autorit!


Geschreven door:   Lianne 17 juni 2018 - 19:33 uur

Kun je ook de uitzending nog terug luisteren via de site of podcast?