Verzoekplaten voor TeamNL
Een muzikaal steuntje in de rug

08 augustus 2016 16:40

Elke dag vragen vrienden en familie van onze Olympische Sporters in Rio een liedje aan bij Bert. Met hun verzoekje geven zij de Olympiërs een steuntje in de rug.


Mark Rutte

Premier Mark Rutte vraagt U2 aan bij Bert. "Ik ben enorm van van U2, dit is één van hun beste nummers. Wij staan als één man achter TeamNL en ons hart klopt voor Oranje deze twee weken. En daarom voor alle Nederlandse sporters, Beautiful Day van U2 op NPO Radio 2." Ellen van Dijk

Wielrenster Ellen van Dijk heeft veel supporters meegenomen naar Rio. Haar vrienden en familie zijn enorm trots! En omdat Ellen bijna elke dag naar Radio 2 luistert (zelfs in Rio), vragen ze speciaal voor haar een toepasselijk liedje aan. Omdat zij On Fire is: This Girl Is On Fire van Alicia Keys.

Als één man achter Ellen van Dijk!
Kitty van Male

Als olympisch sporter zijn je ouders misschien wel je grootste fans. Dat is in ieder geval bij hockeyster Kitty van Male het geval. Haar ouders vinden haar een echte overlever en daarom vragen ze I Will Survive van Gloria Gaynor aan voor hun dochter.

I Will Survive voor hockeydames!
Marit Bouwmeester

Marit Bouwmeester komt tijdens de Olympische Spelen in actie voor Nederland op het water. Ze is namelijk zeilster. Haar familie is onwijs trots! En daarom vragen ze Eye Of The Tiger van Survivor aan. Want Marit is een echte survivor! 

Zeilster Marit Bouwmeester aangemoedigd met Survivor
Hidde Turkstra 

Hockeyer Hidde Turkstra wordt tijdens de Olympische Spelen aangemoedigd door zijn vader Eelke Turkstra. Hij houdt zijn zoon goed in de gaten en is onwijs trots. Speciaal voor Hidde vraagt hij Alanis Morissette met Hand In My Pocket aan. 

Verzoekje voor hockeyer Hidde Turkstra!
Hockeydames

De hockeydames spelen vannacht in de kwartfinales tegen Argentinië. Het wordt een zware kluif, dus ze kunnen een aanmoedigingsplaatje wel gebruiken. Vrienden Pim en Max vragen The World's Greatest van R. Kelly voor ze aan. 

Ode aan hockeydames!
Epke Zonderland

Vanavond komt Epke Zonderland in actie! Hij gaat zijn best doen in de toestelfinale met hopelijk Goud als resultaat. Om hem succes te wensen vraagt zijn broertje Johan Can't Stop van de Red Hot Chili Peppers voor hem aan. Go Epke! 

Broer van Epke met verzoekje!
Dafne Schippers

Vannacht rent Dafne Schippers de finale op de 200 meter. Ze wordt aangemoedigd door vrienden die vanavond ook in het stadion zitten. Speciaal voor Dafne vragen ze Can´t Stop The Feeling van Justin Timberlake aan. 

Aanmoedigingsplaat voor Dafne!
Volleyballsters!

Bert kwam oud-dorpsgenoten van volleyballster Robbin de Kruijff tegen in Rio en zij vroegen voor haar en d'r teamgenoten Stronger van Kanye West aan! Hopelijk helpt deze plaat onze Oranjedames aan een finaleplek tijdens de Olympische Spelen! 

Aanmoedigingsplaat voor volleyballsters!
Springruiters

Het laatste muzikale duwtje in de rug van onze Bert Haandrikman in Rio! En dat duwtje gaat naar de springruiters, die vandaag in actie komen en strijden voor een gouden plak! De plaat die hen deze gouden medaille moet bezorgen is het fantastische I Feel Good van James Brown! 

Aanmoedigingsplaat voor de ruiters!Oproep


Contact met Wout2Day

Neem contact op met Wout2Day

Stuur een bericht


Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties