Wout2day vanaf de Nijmeegse Vierdaagse
19 t/m 22 juli

18 juli 2016 15:00

Radio 2 viert deze zomer feest in Nijmegen! We zenden de hele week uit vanaf de Nijmeegse Vierdaagse! Kom je langs?


NPO Radio 2-Plein

Vier dagen lang, van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juli, zendt NPO Radio 2 live uit vanaf de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. We hebben zelfs ons eigen NPO Radio 2-plein langs de Waal, op het Labyrinth naast de SMKMRKT! Daar kun je dansen, eten, drinken, live-optredens zien, de dj's ontmoeten en genieten van de Vierdaagse Feesten. 

Verslaggevers

Tijdens de uitzending van Wout2day zullen we regelmatig contact leggen met onze verslaggevers. Frank van 't Hof gaat de Vierdaagse lopen en zal elke dag in de uren van Wout2day de finish halen (of niet). In ruil voor zijn prestatie staat er elke dag een beloning voor hem klaar in de Radio 2 studio. En hij mag zelf kiezen wat dat is. Dus als je goed frikandellen kunt bakken, meld je dan alvast hieronder! Want die vraag gaat vast komen... 

Ook Evelien de Bruijn is de hele week langs de route te vinden. Ze doet verslag voor SBS6, maar zal ook in Woutday te horen zijn. En Cielke Sijben staat bij de finish en trekt de lopers over de streep.

Muzikale Omlijsting

Natuurlijk zal het aan muziek niet ontbreken! Wouter ontvangt elke dag muzikale gasten die live muziek komen spelen. Wil je dat van dichtbij meemaken? Kom langs tussen 16:00 en 18:00 uur! 

Dinsdag 19 juli - O'G3NE
Woensdag 20 juli - Danny Vera
Donderdag 21 juli - Handsome Poets
Vrijdag 22 juli - Marten Fisher 

Delen

Oproep


Contact met Wout2Day

Neem contact op met Wout2Day

Stuur een bericht


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties