Platenbonanza


In Stenders Platenbonanza draaien we de liedjes die jij wil horen. Heb je een track al heel lang niet meer op de radio gehoord, of heb je een absoluut favoriet nummer, een guilty pleasure, of een liedje met je grote liefde dat je met ons wilt delen? Alles mag!
 
De allermeeste kans dat je plaat gedraaid wordt maak je als je 'm aanvraagt in de Stenders Music Service app (kan 24 uur per dag) of als je tussen 14:00 en 16:00 een app stuurt (even de Radio 2 app downloaden) met een leuk verhaal.
 
Iets te vieren helpt altijd. Vinden we tof. Maar we zijn ook gek op mensen die cakes bakken, tegen deadlines aan werken of hardlopen en daarbij keihard de radio aan hebben. Audio apps zijn ook altijd goed. En iedere dag weer blijven aanvragen helpt ook. We kunnen namelijk lang niet alle verzoeken draaien maar we zien ze  wel voorbijkomen.
 
Dus geef niet op! Dan doen wij dat ook niet!Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties