De videoclip: 30 jaar Spijkers met Koppen




Het jubileumnummer '30'

20 december 2018 12:00

Er is wat te vieren! En speciaal voor deze gelegenheid hebben we een nummer gemaakt.


Nog enkele weken voordat het jubileumfeest 30 jaar Spijkers met Koppen in Carré eraan komt! Ter ere van dit jubileum hebben we, geheel toepasselijk, het nummer '30' gemaakt. Het jubileumnummer is geschreven door presentator Dolf Jansen en Spijkerlied-zangeres Hanneke Drenth. Het lied is ingezongen door verschillende artiesten en cabaretiers: Diggie Dex, Birgit Schuurman, Dave von Raven, Tim Knol, Leo Alkemade, Niels van der Laan, Jeroen Woe, Elske DeWall en Kiki Schippers.

Dolf: “Spijkers met Koppen viert zijn dertigste verjaardag en dat is prrrrachtig, maar het gaat erom dat je -hoe ‘oud’ je ook bent- er vol voor blijft gaan: ogen wijd open en neus op de ruit. Leeftijd is, inderdaad, maar een getal. Dat geldt voor Spijkers, voor alle makers van het lied en ook voor iedereen die al dertig is (of was).

Bij zo'n jubileumnummer hoort natuulijk ook een leuke videoclip. Zie je de video niet? Dan kan het zijn dat je je cookie-instellingen even moet aanpassen.


Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.







Delen





Laat een reactie achter



Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie



3 Reacties





Geschreven door:   Peter J. Roffel 3 oktober 2018 - 14:53 uur

Ooit begonnen bij café "Zeezicht" midden in Utrecht heb ik vele malen mogen genieten van Spijkers met Koppen. Ook tijdens de, helaas afgeschafte leden-vergaderingen van regio Noordwest heb ik veel genoten van het bezoek van het Spijkersteam. En moet ik bekennen vooral van de aanwezigheid van Carry.
BTW: Ik zie Carry liever in haar oudste ondergoed, dan Dolf in zijn trouwpak!! Al zal dat laatste waarschijnlijk ook hilarisch geweest zijn. Maar ook de opening van het seizoen in de Kleine Komedie was geweldig. Ik kijk nu erg uit naar aanstaande zondag, helaas kan ik niet klappen, want mijn rechterhand is geopereerd, maar ik zal zeker heel erg genieten van spektakel.


Geschreven door:   Kees en Ellt 3 oktober 2018 - 13:56 uur

Leuke clip, leuk nummer. Gefeliciteerd met 30 jaar Spijkers. Tot zondag.


Geschreven door:   rudi koopmans 30 september 2018 - 21:43 uur

ik volg het al vanaf de tijd dat het vanuit Hilversum werd uitgezonden.

nog steeds mijn favoriete radioprogram!