De videoclip: 30 jaar Spijkers met Koppen

Het jubileumnummer '30'

Er is wat te vieren! En speciaal voor deze gelegenheid hebben we een nummer gemaakt.

Nog enkele weken voordat het jubileumfeest 30 jaar Spijkers met Koppen in Carré eraan komt! Ter ere van dit jubileum hebben we, geheel toepasselijk, het nummer '30' gemaakt. Het jubileumnummer is geschreven door presentator Dolf Jansen en Spijkerlied-zangeres Hanneke Drenth. Het lied is ingezongen door verschillende artiesten en cabaretiers: Diggie Dex, Birgit Schuurman, Dave von Raven, Tim Knol, Leo Alkemade, Niels van der Laan, Jeroen Woe, Elske DeWall en Kiki Schippers.

Dolf: “Spijkers met Koppen viert zijn dertigste verjaardag en dat is prrrrachtig, maar het gaat erom dat je -hoe ‘oud’ je ook bent- er vol voor blijft gaan: ogen wijd open en neus op de ruit. Leeftijd is, inderdaad, maar een getal. Dat geldt voor Spijkers, voor alle makers van het lied en ook voor iedereen die al dertig is (of was).

Bij zo'n jubileumnummer hoort natuulijk ook een leuke videoclip. Zie je de video niet? Dan kan het zijn dat je je cookie-instellingen even moet aanpassen.


Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.
Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties