Podcast - Met Makkinga Mee
In deze podcast neemt Andrew Makkinga je mee naar verre muzikale oorden. Hij duikt in de muzikale tradities van landen als Thailand, Ethiopië en Nigeria. Laat je meenemen naar de funk, jazz en wereldmuziek van ver.

Afleveringen

Nigeria

In deze podcast neemt Andrew Makkinga je mee naar verre muzikale oorden. Hij duikt in de muzikale tradities van landen als Thailand, Ethiopië en Nigeria. Laat je meenemen naar de funk, jazz en wereldmuziek van ver. In deze aflevering brengt Andrew je naar de bakermat van de afrobeat: Nigeria.

Thailand

In deze podcast neemt Andrew Makkinga je mee naar verre muzikale oorden. Hij duikt in de muzikale tradities van landen als Colombia, Ethiopië en Nigeria. Laat je meenemen naar de funk, jazz en wereldmuziek van ver. In deze aflevering duikt Andrew in de Thaise funk.

Ethiopië

In deze podcast neemt Andrew Makkinga je mee naar verre muzikale oorden. Hij duikt in de muzikale tradities van landen als Thailand, Ethiopië en Nigeria. Laat je meenemen naar de funk, jazz en wereldmuziek van ver. In deze aflevering duikt Andrew in de Ethiopische jazz.

Mali

In deze podcast neemt Andrew Makkinga je mee naar verre muzikale oorden. Hij duikt in de muzikale tradities van landen als Thailand, Ethiopië en Nigeria. Laat je meenemen naar de funk, jazz en wereldmuziek van ver. In deze aflevering brengt Andrew je naar Mali.

Colombia

In deze podcast neemt Andrew Makkinga je mee naar verre muzikale oorden. Hij duikt in de muzikale tradities van landen als Thailand, Ethiopië en Nigeria. Laat je meenemen naar de funk, jazz en wereldmuziek van ver. In deze aflevering brengt hij je naar Colombia.