Terugluisteren: Co Live! in Nick Vollebregt

Elke eerste zondag van de maand veel live muziek!

Afgelopen zondag streek Co de Kloet weer neer in Jazzcafé Nick Vollebregt in Laren. Met schitterende muziek van Laura Fygi, het Ruud Breuls & Simon Rigter Quintet, en The New Conrad Miller Trio.

Zangeres Laura Fygi stond op het podium in een geheel nieuwe samenstelling. Ze werd begeleid door het Trio Galantes en percussionist Enrique Firpi. Luister hier het optreden en het interview met terug.

Laura Fygi in Nick Vollebregt


Deze maand in Nick Vollebret: een optreden van het quintet van trompettist Ruud Breuls en saxofonist Simon Rigter. Vorig jaar verscheen het album Rise and Shine. Luister hier het optreden en het interview met het Ruud en Simon terug.

Ruud Breuls & Simon Rigter Quintet in Nick Vollebregt (deel 1)


Ruud Breuls & Simon Rigter Quintet in Nick Vollebregt (deel 2)


Con Alma is het derde album van The New Conrad Miller Trio. De titel verwijst naar een compositie van Dizzy Gillespie uit 1954 op zijn LP ‘Afro’. Het was het begin van de Latin Jazz: uitdagende harmonieën vermengd met Zuid Amerikaanse ritmes. Een herkenbaar kenmerk van het trio. Luister hier het optreden en interview met The New Conrad Miller Trio terug.

The New Conrad Miller Trio in Nick VollebregtLaat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties