Terugluisteren: Co Live! in Nick Vollebregt

2020 ging heel erg lekker van start in Nick Vollebregt

Afgelopen zondag luidde Co de Kloet het nieuwe jaar in met schitterende muziek van Mo van der Does, Peter Willems Trio en het Bas van Lier Hammond Trio in Jazzcafé Nick Vollebregt in Laren.

Op het laatste moment moesten Montis, Goudsmit & Directie in verband met gezondheidsredenen afzeggen. Gelukkig was Bas van Lier samen met Eric Kooger op drums en Jerome Hol op gitaar bereid met zijn Hammond Trio naar Laren af te reizen.

Luister hier het interview met Bas én de nummers De Bochel, Ramsey, Smells Like Chicken en Duffin' Around terug:

Bas van Lier Hammond Trio in Nick Vollebregt


Ook Mo van der Does kwam langs in Vollebregt. In zijn kwartet spelen Wouter Kühne (drums), Tijs Klaassen (contrabas) en Ian Cleaver (trompet). Luister hier het interview met Mo en de nummers The Unknown, Circumstantial en August Crisis terug:

Mo van der Does in Nick Vollebregt


Als laatste kwam Peter Willems met zijn trio op bezoek, met Marius Loer op drums en Tizaan Alphonso aan de piano. Luister het interview met Peter en de nummers Work Song, Why Don’t You Do Right, Consider Me Gone en Scarlet Town / Angel of Doubt terug:

Peter Willems Trio in Nick Vollebregt Deel 1


Peter Willems Trio in Nick Vollebregt Deel 2Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties