Planning week 49 (2 december t/m 8 december)

Wat hoor je deze week allemaal op NPO Soul & Jazz?

Wat er deze week allemaal te horen is op NPO Soul & Jazz vind je hier! Andrew Makkinga, One'sy Muller, Co Live!, Phil Horneman, Benjamin's Lijst, concerten van festivals als Rockit, Mondriaan Jazz en North Sea Jazz en nog veel meer!

Ma 02/12 (19:00 - 21:00 uur) - Live: Andrew Makkinga

Andrew start je week op met heel veel nieuwe muziek en natuurlijk luister- en concerttips voor de rest van de week.

Di 03/12 (19:00 - 20:00 uur) - Benjamin Herman: Surf Sax

Benjamin heeft ter ere van het nieuwe album van BRUUT! & Anton Goudsmit een heel uur surfmuziek samengesteld. Natuurlijk met de nodige obscure plaatjes, inclusief Mischa Mengelberg in een surfjasje!

Di 03/12 (20:00 - 21:00 uur) - NTR Presenteert... Sun-Mi Hong - New Generation 2019

In New Generation portretteert de NTR de nieuwe generatie jazzmuzikanten in Nederland. Naast hun eigen verhaal is er natuurlijk ook ruimte voor live muziek. Door het hele land worden er live-sessies opgenomen en daar kun je vanavond van genieten.

Het concert van Sun-Mi Hong is vanavond op NPO Soul & Jazz te horen en ook op ons YouTube-kanaal te bekijken!

Wo 04/12 (19:00 - 20:00 uur) - Phil Horneman: New Releases November

Elke maand zet Phil zijn favoriete nieuwe releases op een rijtje. Muziek die je niet mag missen in je playlist.

Wo 04/12 (20:00 - 21:00 uur) - NTR Presenteert... Reinier Baas & Jesse van Ruller - New Generation 2019

In New Generation portretteert de NTR de nieuwe generatie jazzmuzikanten in Nederland. Naast hun eigen verhaal is er natuurlijk ook ruimte voor live muziek. Door het hele land worden er live-sessies opgenomen en daar kun je vanavond van genieten.

Het concert van Reinier Baas samen met Jesse van Ruller is vanavond op NPO Soul & Jazz te horen en ook op ons YouTube-kanaal te bekijken. En de portretten zijn natuurlijk ook allemaal terug te kijken!

Do 05/12 (19:00 - 21:00 uur) - Makkinga Meets... Fresku

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting!

Deze keer is de Nederlandse rapper, acteur en cabaretier Fresku te gast.

Vr 06/11 (19:00 - 21:00 uur) - Live: One'sy Muller

One'sy trapt op vrijdagavond je weekend af op NPO Soul & Jazz met vaste onderdelen als de Soul Carrousel, Platen van Pa en It's A Family Affair. De ene week komen er interessante gasten uit de kunst-, cultuur- of muziekwereld langs en de andere week overlaadt One'sy je met nieuwe tracks!

Za 07/12 (19:00 - 21:00 uur) - Co Live! met Marzio Scholten

Gitarist Marzio Scholten komt op bezoek met zijn nieuwe plaat Isophelia die hij samen met Ernst Glerum en Wolfert Brederode maakte. Scholtens stijl beweegt zich van moderne jazz tot indie rock en americana, dus dat belooft een muzikaal verrassende aflevering te worden!​

Zo 08/12 (19:00 - 21:00 uur) - Co Live! Spotlight: Cyriel Pluimakers

Twee keer per maand ontvangt Co prominente gasten uit de muziek- en cultuursector. Aan de hand van hun favoriete muziek van dit moment gaan ze twee uur lang in gesprek over leven, werk en nog veel meer.

Dit keer is programmeur, concertpromotor en recensent Cyriel Pluimakers te gast. Naast muziek van Art Pepper, Chet Baker en Jasper Blom is er natuurlijk ook meer dan genoeg gespreksstof: Pluimakers heeft een uitgesproken mening over de (Nederlandse) jazz anno 2019.

SOUL & JAZZ TOP 40 OP SPOTIFY:

Over afspeellijsten gesproken, wist je dat we ook elke maand onze eigen Soul & Jazz Top 40 bijhouden? Nieuwe muziek die je niet mag missen:

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties