Planning week 44 (28 oktober t/m 3 november)

Wat hoor je deze week allemaal op NPO Soul & Jazz?

Wat er deze week allemaal te horen is op NPO Soul & Jazz vind je hier! Andrew Makkinga, One'sy Muller, Co Live!, Phil Horneman, Benjamin's Lijst, concerten van festivals als Mondriaan Jazz en North Sea Jazz en nog veel meer!

Benieuwd welke nummers er gedraaid worden op NPO Soul & Jazz? Of heb je een lekkere plaat gehoord waarvan je de titel niet weet? De playlist vind je hier.

 • Ma 28/10 (19:00 - 21:00 uur) - Live: Phil Horneman
  Phil Horneman valt in voor Andrew Makkinga. Hij start je week op met heel veel nieuwe muziek en natuurlijk luister- en concerttips voor de rest van de week. Zijn oneindige platenkast en uiteenlopende smaak staan garant voor twee uur lang bijzondere muziek!

 • Di 29/10 (19:00 - 20:00 uur) - Benjamin Herman: Hammond
  Afgelopen weekend mocht Benjamin meespelen met Delvon Lamarr en zijn organ trio en dat heeft hem geïnspireerd tot het samenstellen van een lijstje vol Hammond-geweld!

 • Di 29/10 (20:00 - 21:00 uur) - NTR Avondconcert: Ayanna Witter-Johnson - Mondriaan Jazz 2019
  De Londonse singer-songwriter en celliste Ayanna Witter-Johnson is een zeldzame uitzondering op de regel dat klassiek, jazz en alternatieve R&B niet met succes naast elkaar kunnen bestaan. Als componist heeft Ayanna samengewerkt met het London Symphony Orchestra, Hugh Masakela en het Urban Classic-programma van het BBC Symphony Orchestra. Sinds ze in 2017 haar debuut-EP uitbracht, toerde ze vrij uitgebreid door Groot-Brittannië en verschillende landen in Europa. Dit najaar brengt zij haar eerste volledige album uit. Met haar muzikale talent, betoverende zang en niet-compromitterende teksten, kan Ayanna moeiteloos zowel de klassieke als de urban wereld overspannen.

 • Wo 30/10 (19:00 - 20:00 uur) - Phil Horneman: New Releases October
  Weer een maand voorbij waarin er ontzettend veel nieuwe muziek is uitgebracht. Phil zet zijn favoriete nieuwe releases op een rijtje!

 • Wo 30/10 (20:00 - 21:00 uur) - De Bagagedrager: De route van Shirma Rouse
  In de Bagagedrager nemen muzikanten je mee achterop de fiets in hun eigen stad! Fietsend langs dat ene bijzondere kroegje met die wekelijkse jamsessie waar het ooit allemaal begon... Of op bezoek bij de muziekwinkel waar hun instrumenten regelmatig voor het hoognodige onderhoud naar toe worden gebracht. Elke week neemt een andere muzikant je mee op zijn bagagedrager en verken je een nieuwe stad vol muziek. Deze keer neemt Shirma Rouse je mee door Rotterdam.

 • Do 31/10 (19:00 - 21:00 uur) - Makkinga Meets... Jeff Solo
  ​In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Jeff Solo te gast.

 • Vr 01/11 (19:00 - 21:00 uur) - Live: One'sy Muller
  One'sy trapt op vrijdagavond je weekend af op NPO Soul & Jazz met vaste onderdelen als de Soul Carrousel, Platen van Pa en It's A Family Affair. De ene week komen er interessante gasten uit de kunst-, cultuur- of muziekwereld langs en de andere week overlaadt One'sy je met nieuwe tracks!

 • Za 02/11 (19:00 - 21:00 uur) - Co Live! met Xavi Torres
  De Spaanse pianist Xavi Torres kenden we al van zijn werk met anderen en van de muziek die hij maakt met zijn eigen trio. Maar nu heeft hij voor het eerst een solo album gemaakt: Curiousity. Hij releasde het album met een concert tijdens 12 Points Festival in het Bimhuis.

 • Zo 03/11 (19:00 - 21:00 uur) - Co Live! vanuit Nick Vollebregt
  Elke 1e zondag van de maand gaat Co de Kloet met zijn programma op bezoek in het legendarische jazzcafé Nick Vollebregt in Laren. Deze keer komen Eric Vaarzon Morel, Kiki Manders, Ian Cleaver en Saskia Laroo spelen.

SOUL & JAZZ TOP 40 OP SPOTIFY:

Over afspeellijsten gesproken, wist je dat we ook elke maand onze eigen Soul & Jazz Top 40 bijhouden? Nieuwe muziek die je niet mag missen:

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties