Rotjoch te gast in Makkinga Meets

Elke week ontmoet Andrew Makkinga interessante

Vanavond is living legend Rotjoch te gast in Makkinga Meets. Vanaf 19:00 uur hoor je alles over de man die de hiphop in Nederland eigenhandig naar een hoger niveau heeft getild.

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Angelo Diop, oftewel Rotjoch te gast.

Rotjoch is een Nederlandse presentator en rapper. Hij is de bedenker en presentator van het hiphop-programma 101 Barz, een online platform van BNN. Natuurlijk komt er vanavond hiphop voorbij, o.a. Wu-Tang Clan, 2 pac, Hef en Feis. Maar ook heeft Rotjoch nummers van Earth, Wind & Fire, The Roots en Marvin Gaye meegenomen.

Makkinga Meets is natuurlijk ook als podcast beschikbaar. Na de uitzending op NPO Soul & Jazz vind je de aflevering met Rotjoch hier terug, of in je podcast-app op je telefoon.

Makkinga Meets RotjochLaat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties