Makkinga Meets Mike Bindraban terugluisteren?

Samen met Andrew blikt Mike vooruit op Mondriaan Jazz aankomend weekend in Den Haag

Afgelopen week was Mike Bindraban, het brein achter Mondriaan Jazz, bij Andrew te gast om vooruit te blikken op de komende editie in Den Haag.

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Afgelopen week was Mike Bindraban te gast. Samen met Andrew Makkinga blikt hij vooruit op de komende editie van Mondriaan Jazz in Den Haag.

Natuurlijk was er veel muziek te horen van artiesten die komende weekend het podium van het Paard zullen betreden, zoals Daymé Arocena, SEED Ensemble en Art Ensemble of Chicago. Maar er zit veel meer dan alleen een muzikale visie achter het festival. Zo spraken de heren ook over klimaatbewuste muzikanten, gender-balance op het festival en hoe Mike nieuwe ideeën blijft zoeken en waar hij nieuwe artiesten ontdekt.

Luister de aflevering hier terug op abonneer je op de podcast:

Makkinga Meets Mike Bindraban


Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


"Mensen zeggen wel eens tegen me: North Sea Jazz is te gek, maar het wordt nooit meer zoals vroeger in Den Haag. Tegen die mensen zou ik willen zeggen, check Mondriaan Jazz Festival!"


- Andrew MakkingaNPO Soul & Jazz x Mondriaan Jazz Festival

NPO Soul & Jazz is dit jaar officieel mediapartner van Mondriaan Jazz Festival. In de aanloop naar het festival houden we je natuurlijk op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rondom het festival en voorzien we je van de nodige achtergrondinfo. Ook blikken we terug op eerdere edities met concertopnames van bijv. Yazmin Lacey, Cory Wong en Brooklyn Raga Massive.

Andrew Makkinga verzorgt de podiumpresentatie komend weekend en daarnaast maakt de NTR opnames van alle optredens. Dus ook na afloop van Mondriaan Jazz 2019 kun je blijven luisteren naar NPO Soul & Jazz.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.
Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties