Planning week 41 (7 t/m 13 oktober)

Welke uitzendingen hoor je deze week op NPO Soul & Jazz?

Wat er deze week allemaal te horen is op NPO Soul & Jazz vind je hier! Andrew Makkinga, One'sy Muller, Co Live!, Phil Horneman, Benjamin's Lijst, concerten van North Sea Jazz en nog veel meer!

Benieuwd welke nummers er gedraaid worden op NPO Soul & Jazz? Of heb je een lekkere plaat gehoord waarvan je de titel niet weet? De playlist vind je hier.

 • Ma 07/10 (19:00 - 21:00 uur) - Live: Andrew Makkinga
  Andrew Makkinga start je week op met heel veel nieuwe muziek, luister- en concerttips voor de rest van de week. Zijn oneindige platenkast en uiteenlopende smaak staan garant voor twee uur lang bijzondere muziek!

 • Di 08/10 (19:00 - 21:00 uur) - Soul Walking Dead #2
  In Soul Walking Dead brengen Phil Horneman en Leroy Rey een eerbetoon aan onlangs overleden muzikale grootheden.

 • Wo 09/10 (19:00 - 20:00 uur) - Benjamin's Lijst: Ginger Baker
  Afgelopen zondag overleed de legendarische rock- en jazzdrummer Ginger Baker op 80-jarige leeftijd. Benjamin zet een aantal van zijn favoriete nummers op een rijtje.

 • Wo 09/10 (20:00 - 21:00 uur) - De Bagagedrager: De route van Kika Sprangers
  In de Bagagedrager gaat de NTR met muzikanten de fiets op in hun eigen stad! Fietsend langs dat ene bijzondere kroegje met die wekelijkse jamsessie waar het ooit allemaal begon... Of op bezoek bij de muziekwinkel waar hun instrumenten regelmatig voor het hoognodige onderhoud naar toe worden gebracht. Elke week neemt een andere muzikant je mee op zijn bagagedrager en verken je een nieuwe stad vol muziek.

  Deze week stap je met Kika Sprangers op de fiets. Ze neemt je mee door Utrecht, langs o.a. de Cereolfabriek, TivoliVredenburg en Plato.

 • Do 10/10 (19:00 - 21:00 uur) - Makkinga Meets... Rotjoch
  ​In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Rotjoch te gast.

 • Vr 11/10 (19:00 - 21:00 uur) - Live: One'sy Muller
  One'sy trapt op vrijdagavond je weekend af op NPO Soul & Jazz met vaste onderdelen als de Soul Carrousel, Platen van Pa en It's A Family Affair. De ene week komen er interessante gasten uit de kunst-, cultuur- of muziekwereld langs en de andere week overlaadt One'sy je met nieuwe tracks!

 • Za 12/10 (19:00 - 23:00 uur) - Co Live! 45 Jaar Bimhuis
  Het BIMHUIS bestaat 45 jaar! Co de Kloet is op locatie om het feestje mee te vieren. En hoe kan een enkele jubileumavond recht doen aan al die mensen en stromingen die in de afgelopen decennia het BIMHUIS gestalte hebben gegeven? Oscar Jan Hoogland, pianist en spilfiguur in de Amsterdamse underground, geeft het antwoord, samen met tien heel verschillende musici. Verwacht een tijdreis langs de muziek die het BIMHUIS heeft gemaakt tot wat het nu is.

 • Zo 13/10 (19:00 - 21:00 uur) - Co Live! Spotlight: Chris Hinze
  Twee keer per maand ontvangt Co de Kloet prominente gasten uit de muzieksector. Zij nemen hun favoriete muziek mee, die vervolgens als een rode draad door de uitzending loopt. Deze keer is componist en dwarsfluitist Chris Hinze te gast.

SOUL & JAZZ TOP 40 OP SPOTIFY:

Over afspeellijsten gesproken, wist je dat we ook elke maand onze eigen Soul & Jazz Top 40 bijhouden? Nieuwe muziek die je niet mag missen:

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties