Nieuw: De Bagagedrager!

In de serie ga je achter op de fiets bij muzikanten en laten ze je kennismaken met hun stad

In de Bagagedrager nemen muzikanten je mee achterop de fiets in hun eigen stad! Fietsend langs dat ene bijzondere kroegje met die wekelijkse jamsessie waar het ooit allemaal begon... Of op bezoek bij de muziekwinkel waar hun instrumenten regelmatig voor het hoognodige onderhoud naar toe worden gebracht. Elke week neemt een andere muzikant je mee op zijn bagagedrager en verken je een nieuwe stad vol muziek.

Op woensdag 16 oktober om 19:00 uur verschijnt er weer een nieuwe aflevering van De Bagagedrager. Deze keer met toetsenist Bas van Lier. Hij neemt je mee door zijn stad Groningen, langs o.a. 't Conservatorium, de Oosterpoort, Café Mulder en zelfs het openbaar toilet.

Luister vanavond naar NPO Soul & Jazz of abonneer je op de podcast. Je vindt 'm op o.a. iTunes, Spotify, Stitcher en natuurlijk in de Soul & Jazz-app.

De eerdere afleveringen met Maarten Hogenhuis en Kika Sprangers zijn natuurlijk ook terug te luisteren en als podcast beschikbaar.

Afl. 2: De route van Kika Sprangers in Utrecht

Op 9 oktober is de tweede aflevering van de Bagagedrager te beluisteren. Deze keer neemt saxofoontalent Kika Sprangers je mee door haar stad Utrecht, langs o.a. de Cereolfabriek, TivoliVredenburg en Plato.

Luister de aflevering hier terug of abonneer je op de podcast:

De Bagagedrager: De route van Kika Sprangers


Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afl. 1: De route van Maarten Hogenhuis in Amsterdam

Op 2 oktober was de eerste aflevering met saxofonist Maarten Hogenhuis te horen. Hij neemt je mee door zijn stad Amsterdam, langs o.a. het Bimhuis, het Conservatorium, Concerto en Café Alto.

Luister de aflevering hier terug of abonneer je op de podcast:

De Bagagedrager: De route van Maarten Hogenhuis


Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties