De Bagagedrager!

In deze serie ga je achter op de fiets bij muzikanten en laten ze je kennismaken met hun stad

In de Bagagedrager nemen muzikanten je mee achterop de fiets in hun eigen stad! Fietsend langs dat ene bijzondere kroegje met die wekelijkse jamsessie waar het ooit allemaal begon... Of op bezoek bij de muziekwinkel waar hun instrumenten regelmatig voor het hoognodige onderhoud naar toe worden gebracht. Elke week neemt een andere muzikant je mee op zijn bagagedrager en verken je een nieuwe stad vol muziek.

DE BAGAGEDRAGER

In de eerste serie afleveringen van De Bagagedrager leiden Maarten Hogenhuis, Bas van Lier, Kika Sprangers, Jameszoo en Shirma Rouse je door hun stad.

Shirma Rouse laat je kennismaken met Rotterdam en rijdt langs o.a. Rotown, Bird, de Markthal en Jazzcafé Dizzy. Jameszoo neemt je mee door zijn stad Den Bosch, langs o.a. de Willem Twee Toonzaal en de Studio's, het Puthuis, de Verkadefabriek en de St. Jans Kathedraal. Bas van Lier neemt je mee door zijn stad Groningen, langs o.a. 't Conservatorium, de Oosterpoort, Café Mulder en zelfs het openbaar toilet. Kika Sprangers rijdt door Utrecht, langs o.a. de Cereolfabriek, TivoliVredenburg en Plato. En Maarten Hogenhuis leidt je door zijn stad Amsterdam, langs o.a. het Bimhuis, het Conservatorium, Concerto en Café Alto.

Luister de afleveringen hier terug, of abonneer je op de podcast. Je vindt 'm op o.a. iTunes, Spotify, Stitcher en natuurlijk in de Soul & Jazz-app.

De Bagagedrager: De route van Shirma Rouse


De Bagagedrager: De route van Jameszoo in Den Bosch


De Bagagedrager: De route van Bas van Lier in Groningen


De Bagagedrager: De route van Kika Sprangers in Utrecht


De Bagagedrager: De route van Maarten Hogenhuis in Amsterdam


Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties