NPO Soul & Jazz

Brainpower & SugaCane te gast in Makkinga Meets

  1. Nieuwschevron right
  2. Brainpower & SugaCane te gast in Makkinga Meets

Afgelopen week waren niemand minder dan Brainpower en SugaCane te gast bij Andrew in een nieuwe Makkinga Meets.

​In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting!

Op 12 september waren Brainpower en SugaCane te gast in de studio. De twee Nederlandse rappers hebben hun sporen meer dan verdiend in de muziek. En nog altijd is hun passie en enthousiasme onveranderd. Bij Andrew vertellen ze onder anderen over hun Tribute to N.W.A. in het Concertgebouw op 26 november en laten ze natuurlijk ook heel veel muziek horen. Plaatjes van Charles Wright, N.W.A., Steve Arrington, Ice-T, James Brown en nog veel meer!

Makkinga Meets is ook beschikbaar als podcast via de podcast-app op je telefoon en via iTunes. Of luister de uitzending hier terug:

TRIBUTE TO NWA IN HET CONCERTGEBOUW

Is je interesse gewekt? Kijk dan ook onderstaande video waarin Brainpower precies uitlegt wat je kunt gaan verwachten tijdens hun show in het Concertgebouw in Amsterdam op 26 november.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.