Brainpower & SugaCane te gast in Makkinga Meets

Ze vertellen onder anderen over hun Tribute to N.W.A. in het Concertgebouw dit najaar

Op donderdag 12 september zijn niemand minder dan Brainpower en SugaCane te gast bij Andrew in een nieuwe Makkinga Meets.

‚ÄčIn Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting!

Op donderdag 12 september om 19:00 uur zijn Brainpower en SugaCane te gast in de studio. De twee Nederlandse rappers hebben hun sporen meer dan verdiend in de muziek. En nog altijd is hun passie en enthousiasme onveranderd. Bij Andrew vertellen ze onder anderen over hun Tribute to N.W.A. in het Concertgebouw op 26 november en laten ze natuurlijk ook heel veel muziek horen. Plaatjes van Charles Wright, N.W.A., Steve Arrington, Ice-T, James Brown en nog veel meer!

Makkinga Meets is ook beschikbaar als podcast via de podcast-app op je telefoon en in iTunes.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.
Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties